Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Questbook

 

Kuulumiset, linkinvaihtopyynnöt ja muut kommentit tänne.

Mainokset Questbook -alaotsikon alle, kiitos.

Ennen kuin kysyt linkinvaihtoa, katso kuitenkin tämä.

 

Questbook  1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Kirsikka
Kotisivut: http://cat1net.suntuubi.com/user/?cat=6

09.10.2019 19:41
Hei! Kävisikö linkinvaihto? Vastausta myös meillekkin päin kiitos!

Nimi: Nagini
Kotisivut: http://tarinapuu.suntuubi.com/

21.04.2019 11:14
Hei linkinvaihtolainen!

Kevät on lähtenyt mun osalta käyntiin oikein hyvin, mulla on ihanan energinen ja inspiroitunut olo erityisesti kirjoittamisen suhteen. Oon pitänyt taukoa kirjoittamisesta siitä asti kun laitoin Tarinapuun kiinni viime elokuussa, ja kieltämättä eilen kirjoittaessa pientä novellinpätkää olin ihan hukassa. Lopputulos oli juuri sitä, mitä oletinkin: sekavaa tekstiä muutama rivi, mutta kaikesta huolimatta julkaisin sen sivuille. Sillä tilannehan on nyt se, että Tarinapuun tauko on vihdoin ja viimein päättynyt ja sivut on jälleen avattu! Sen lisäksi, että julkaisin uuden novellin, kirjoitin myös päiväkirjaan hieman kuulumisiani.
Toivottavasti teidänkin kevät on mennyt tähän asti hyvin. Teen tässä samalla linkkarilistan siivouksen, joten Tarinapuun vieraskirjaan voi käydä ilmoittamassa 5.5.2019 mennessä haluaako vielä jatkaa linkinvaihtoa. Sen jälkeen voi toki tulla kysymään uudestaan linkkaria, mutta 5.5 jälkeen poistan ilmoittamattomat sivut listalta.

Aurinkoista kevättä! :)
- Nagini

Nimi: Nike
Kotisivut: http://nikee.altervista.org/alku.php/

23.01.2019 17:13
Hei, linkinvaihtaja!

Huhhuh, viimeisin päivitys mun sivulla näyttää olevan viimevuodelta! Jotenka, hyvää tätä vuotta! (vaikka vähintään helmikuuhun asti mä tuun kyllä kirjottamaan kaikkiin päivämääriin 2018!)

Uutta materiaalia mun sivuille ei ole tullut joten ymmärrän toki, jos mun sivu luokitellaan kuolleeksi/horroksessa olevaksi/not suitable for linkinvaihto. :) Muttamutta. Lukio on nyt se tämän hetken suuri sana. Olen nyt ensimmäistä vuottani lukiossa ja melko hyvätasoisessa sellaisessa ja aina niin tunnollisena oppilaana arvosanojeni lasku ja kaiken koulujutun vaikeutuminen ei ole hyvä yhdistelmä. Ehkä sen kanssa pitää vain oppia elämään. :D Stressitaso on kuitenkin noussut mulla huomattavasti ja ehkä en odota uuden kirjoituspiikin suomaa energiaa kirjoittaa Valtakuntaan...

Mutta, tule toki vastaamaan Valtakuntaan, jos tahdot ja ehdit. On aina mukava saada kirjeitä/viestejä (vaikkei oma edes linkkarikirjeiden kirjottelu oo hirveen hyvällä mallilla) ja kuulla kuulumisia! :)

~ Nike

Vastaus:

Jes, on kyllä kiva kuulla linkinvaihtajista! :) Tulen ehkä vielä joku päivä vastailemaan takaisin :D

-Lune

Nimi: Nagini
Kotisivut: http://tarinapuu.suntuubi.com/

19.08.2018 11:58
Hei linkinvaihtolainen! Kesä alkaa olla lopuillaan ja koulun penkit kutsuvat. Siksi olen päättänyt laittaa Tarinapuun määrittelemättömäksi ajaksi tauolle, koska haluan ainakin aloittaa uuden kouluvuoden rauhassa ja säästää kesän tuomaa valoa talven pimeisiin iltoihin. Lisäksi haluan tehdä Tarinapuuhun jonkinlaista remonttia ja hieman uudistaa paikkoja ilman, että kukaan näkee keskeneräisiä tekstejä sun muuta.
Toivottavasti tämä päivityskatkos ei häiritse sivujemme välistä linkinvaihtoa. Jos se kuitenkin on ongelma, siitä voi ilmoittaa chattiin, jonka jätän Tarinapuun tervetulosivulle.

Hyvää syksynalkua ja onnea opintoihin, jos sellaisia on tänä vuonna tulossa! :)

Vastaus:

Kiitoksia ilmoituksesta ja rentouttavaa taukoa! :)

-Lune

Nimi: Epsuxx
Kotisivut: http://sirpaleita.suntuubi.com/

06.08.2018 17:25
Hei! Linkinvaihtolaiselta sellaisia pikaisia terveisiä, että jään määrittelemättömän mittaiselle tauolle kiireen, inspiraationpuutteen ja muiden syiden vuoksi. Palaan kuitenkin kirjoittelemisen pariin, kunhan olot ovat suotuisammat. Toivottavasti saamme kuitenkin pysyä linkinvaihdossa kanssanne.

Kiitos ja hyvää loppukesää!

Vastaus:

Tauko tekee varmasti hyvää! c:

-Lune

Nimi: Nagini
Kotisivut: http://tarinapuu.suntuubi.com/

30.06.2018 23:07
Hei linkinvaihtolainen! Itse olen sitä mieltä, että linkinvaihtolaiskirjeitä on ihana saada, mutta niiden kirjoitaminen ei oikein luonnistu minulta. Päätin nyt kuitenkin yrittää, koska tänään on Tarinapuun yksivuotispäivä! Hurjaa, miten aika kuluu niin nopeasti. Olisin halunnut järjestää jotain spesiaalia Tarinapuun vuosipäivää varten, mutta en sitten ehtinytkään. Ehkä ensi vuonna sitten saan jotain erikoista sivuille :) Nyt on kuitenkin aika lopettaa Tarinapuun vuosipäivän hypettäminen ja siirtyä kuulumisiini.

Kesälomani alkoi kesäkuun alussa, joten olen ollut pian kuukauden lomalla. On tehnyt kyllä hyvää saada rentoutua ja unohtaa hetkeksi koulukiireet. Kevään lopussa olin todellakin loman tarpeessa, enkä olisi kestänyt enää päivääkään koulua. Loman alettua onnistuin sekä kääntämään unirytmini että syömään liikaa jäätelöä, vaikka niitä kovasti yritin välttää (jälkimmäistä ehkä vähän vähemmän). Muuten kesäkuu on mennyt oikein mainiosti ja suuntaan innolla heinäkuuta kohti! Tämän kesän ulkomaanmatka ja lähes kaikki muutkin matkani sijoittuvat nimittäin heinäkuulle. Valitettavasti tämä tarkoittaa sitä, että Tarinapuu on pienellä hiljaiselolla heinäkuun. Kesäkuukin on tosin ollut melko hiljainen kuukausi Tarinapuussa inspiraationi kuljeskellessa jälleen ulottumattomissani. Kirjoittaminen on siis ollut hieman tauolla, vaikka olisin halunnut kirjoittaa lomalla mahdollisimman paljon. Toivottavasti täällä on kuitenkin tekstiä syntynyt minunkin edestä ja kesä on sujunut yhtä leppoisasti kuin omani.

Aurinkoista ja lämmintä kesää! ♥ Omia kuulumisianne olisi myös ihana kuulla, joten tulkaa ihmeessä kertomaa niitä Tarinapuuhun.

Vastaus:

Kiitän ja kuittaan! c:

-Lune

Nimi: Epsuxx
Kotisivut: http://sirpaleita.suntuubi.com/

11.06.2018 13:21
Hei, linkinvaihtolainen!

Vihdoin ja viimein sain aikaiseksi aloittaa linkkarikirjeen kirjoittamisen. Toivottavasti täällä on kesäkuu alkanut paremmin kuin minulla kirjoittamisen kannalta...

...koska itse en ole saanut mitään aikaan kuun alun aikana - ja pahinta tässä on se, etten muutenkaan ole saanut kirjoitettua mitään järkevää pitkään aikaan. En vain jotenkin löydä inspiraatiota ja ideoita kirjoittaa, mikä vähän harmittaa, kun sivuille olisi kuitenkin tarkoitus saada joskus jotain sisältöäkin.

Aktiivisuus sivuillani on lähinnä keskittynyt blogin päivittämiseen, eli varsinaisia tekstejä en ole saanut aikaan. Ainoat tarinani kirjoittelen tällä hetkellä tarinaroolipeleihin, ja omat sivut ovat jääneet sivuasemaan. Myöskin piirtäminen vie aikaani runsaasti - olen vihdoinkin oppinut piirtämään koneella niin, että tykkään jäljestä edes jonkin verran, ja piirrustusideoita riittää - toisin kuin kirjoitusideoita.

Meinasin jo pakottaa itseni osallistumaan uudelleen CampNanoWriMoon, johon osallistuin huhtikuussa. Heinäkuussa olisi uusi mahdollisuus, mutta totesin, että nyt on kesä, ja haluan lomailla kaikesta pakollisesta tekemisestä, joten en nyt jaksa osallistua uudelleen. Se olisi ollut kyllä hyvä siinä mielessä, että olisin aika varmasti saanut jotakin aikaan, mutta toisaalta huhtikuun tarinakaan ei ole valmis, ja voisin keskittyä sen viimeistelemiseen..

Näin kesällä on muutenkin kaikkea, mitä haluaisin tehdä, ja valitettavasti kirjoittaminen on siis vähän jäänyt, mutta aion petrata mahdollisimman pian ja yrittää saada edes jotakin pientä pätkää aikaan - ehkä voisin yrittää kirja-arvosteluja, koska luen paljon? Aion myös vaihtaa ulkoasuni uudelleen, koska en pidä oikein nykyisestä, joten sivuilla ollaan kuitenkin elossa, vaikka kirjoituksia ei tulekaan! Uskon kyllä, että tämä hiljainen aikani vähitellen lähtee nousemaan kohti aktiivisempaa aikaa :3

Nyt kesällä olisi tarkoitus myös käydä enemmän linkkareiden sivuilla lukemassa tekstejä ja muita päivityksiä, ehkä löydän niin myös inspiraatiota omille sivuille!

Toivottavasti täällä kuitenkin sujuu paremmin kuin minulla! Meille päin saa laittaa vastakuulumisia, niitä olisi kiva kuulla, jos aikaa siihen riittää tai ei ole sitä jo tehnyt.

Erittäin hyvää kesän jatkoa, rentoutukaa ja nauttikaa ^^

Vastaus:

Kiitoksia linkkarikirjeestä. Oli kyllä piristävää lukea toisten kuulumisia! :D

-Lune

Nimi: Valeria
Kotisivut: http://footprints.suntuubi.com/

06.06.2018 22:07
Heippa linkinvaihtolainen! (Mietin pitkään, jättäisinkö tuon ”linkinvaihtolaisen” tervehdyksestä pois - mutta tämä on kuitenkin linkkarikirje, joten eihän se vain olisi käynyt päinsä.) Toivottavasti kesäkuu on polkaissut mukavasti käyntiin!

Footprintsin puolelta ei ole tainnut lähteä linkkarikirjeitä vuosiin, kun sivusto on lähinnä yrittänyt pysyä aloillaan putoamatta kirjoitussivustojen verkosta. Mutta kesäkuu saapui (ja eteni; miten nyt on jo kuudes päivä?), ja loma sen mukana, ja olen ottanut tavoitteeksi lukea ja kirjoittaa kesäkuussa enemmän kuin pitkään aikaan. (Tarpeeksi hämärä lupaus, vaikea pettää.) Yksi syy tälle kirjeelle on siis varmaan se, että toivon, että joku sattuisi silloin tällöin käymään sivulla ja tökkimään, jos en ole aktivoitunut tarpeeksi :D Olen jo hälyttävästi ollut kirjoittamatta mitään nämä kuusi päivää, tosin kaksi kirjaa olen ehtinyt lukea. (Tuo kesän bucket list blogissa oli tosi hyvä, pitääpä itse kyhätä samanlainen! Neloskohdaksi itselleni olen tosiaan ottanut tavoitteen lukea paljon kirjoja :D) Yritin esimerkiksi kirjoittamisen sijaan päivittää ulkoasua, mikä loppui lyhyeen. Määrittämätön tunne vatsanpohjassa kyllä sanoo, että tulen yrittämään uudelleen (älkää antako sen häiritä).

Toinen syy oli tietenkin se, että kesällä on aina halua aktivoitua, koulun stressien puuttuessa ja auringon (ainakin silloin tällöin) paistaessa! Siksi ajattelin taas heräillä myös täällä nettisivustojen puolella, ja olisikin kiva kuulla, mitä muiden kesään kuuluu. Eli tulkaa ihmeessä jättämään viestiä takaisin; kesän kuulumisista, lupauksista, tavoitteista tai muista tuntemuksista! Toivon myös kovasti ehtiväni vihdoin lukea linkkareiden ja muiden verkoston kirjottajien tekstejä näin kesällä, vaikka lomankin aika tuntuu yhä rajallisemmalta, mitä enemmän tekemistä haalin. Miksi kesä tuntuu sitä lyhyemmältä, mitä vanhemmaksi tulee? Tässä tapauksessa se tosin onkin käytännössä edellistä lyhyempi, kun heinäkuussa alkavat työt.

Joka tapauksessa, jos pystyn (syyn yksi vuoksi) markkinoimaan vielä uusinta tarinaani, ”Tuhatkunta suljettua silmää” on tällä hetkellä kertomus ”maailmasta, jossa kristalleja, yrttejä ja ennustuksia tarjoavat kaupat ovat yhtä tavallisia kuin keskipäivän mattokauppiaat, tummaan verhoutuneet hahmot halkovat kuun jättämää auraa ja muistot sekoittuvat tulevaan”, esittelysivua siteeraten. Mikä sattui olemaan ihan mukava kuvaus, kun kerran itse tarina on vielä verhon takana piilossa ja teksti pätkän tavoin kokeilevan kuvallista!

Toivottavasti tavataan myös Footprintsin puolella ainakin kuulumisten merkeissä, tänne palailen ehkä pyjamalla, lukulaseilla ja teekupilla varustautuneena lukemaan, kun ehdin ;) Toivotan rutkasti kirjoitusintoa - mikäli sitä tarvitaan - auringonpaistetta ja huoletonta fiilistä! :’)

Vastaus:

Kiitoksia paljon kirjeestä! Ehkä tämä saa minutkin kirjoittamaan kesän aikana linkkarikirjeen, en tiedä! ;)

-Lune

Nimi: Hiekkamyrsky

20.04.2018 16:57
Ihanat sivut <3<3<3

Vastaus:

Kiitos! <3 c:

-Lune

Nimi: Nagini
Kotisivut: http://tarinapuu.suntuubi.com/

02.04.2018 16:48
Kävisikö linkinvaihto Tarinapuun kanssa? Vastausta meille päin, kiitos! :)

Vastaus:

Kävin vastailemassa!C:

-Lune

Nimi: Nike
Kotisivut: http://nikee.altervista.org/

18.03.2018 17:17
Hei Valtakunnan linkinvaihtolainen!

Valtakuntaan ei ole nyt tullut juurikaan uusia tarinoita, ehkäpä pienen epäaktiivisuuden takia. Myöskin koulujen yhteyshaku loppui juuri ja minä, tunnollisena ysiluokkalaisena onnistuinkin pähkäilemään seuraavan kolmen vuoden oppilaitostani aina yhteyshaun viimeisille päivillä asti. :D Nyt kuitenkin taas aika palailla aktiivisemmin kirjoittelun maailmaan ja ehkä viimeistellä melkein puoli vuotta ( :o ) keskeneräisenä seisoneita muutamia kirjoituksiani.

Ilmoittelisin myös, että Valtakunta on vaihtanut sivuhostia ja uusi osoite löytyy tuosta kotisivut -kohdasta. :) Uusi sivuhosti onkin ollut tässä tämän viikonlopun projektina eikä siinä kauan kestänytkään. Valtakunnan vieraskirjan jätin vanhalle sivupohjalle, ihan vain koska Suntuubin vieraskirjat on parhaita!

Hyvää alkukevättä,
Nike

Vastaus:

Asia selvä! Päivittelen linkin. c:

-Lune

Nimi: Epsuxx
Kotisivut: http://sirpaleita.suntuubi.com/

25.02.2018 14:14
Linkinvaihtoa? ^^ (Vastaus meille päin, kiitos!)

Vastaus:

Kävin vastaamassa.. :)

-Lune

Nimi: Ginevra
Kotisivut: http://ginevran.altervista.org/tiikeripaivakirjat/

19.02.2018 15:26
Hei!

Edellisen viestini jälkeen sivujeni osoite on muuttunut, eli jos haluat linkinvaihtoa, tässä viestissä oleva osoite on oikea.

~ Ginevra, Tiikeripäiväkirjat

Vastaus:

Linkinvaihto käy! Tulen vastailemaan c:

-Lune

Nimi: Casper
Kotisivut: http://www.vrtrandom.suntuubi.com/

16.02.2018 14:43
Hei! Olen poistanut teidät linkkilistalta epäaktiivisuuden vuoksi :) Kiitos ja hyvää kevään jatkoa.

Vastaus:

Kiitos samoin. Poistan linkkinne c:

-Lune

Nimi: Ginevra
Kotisivut: http://ginevran.altervista.org/Tiikeripaivakirjat/Etusivu.php/

15.02.2018 16:57
Hei!

Luskelin tekstejäsi, ne vaikuttivat mielenkiintoisilta. Tulin kyselemään linkinvaihtoa Tiikeripäiväkirjojen kanssa, sopisiko sellainen? Vastaappa meidän vieraskirjaamme.

- Ginevra

Jos sivuni eivät toimi, katso, poista osoitteen lopusta /-merkki, Suntuubi sen joskus sinne heittää.

Vastaus:

Kiitos, näinkin jo viimeisimmän viestisi :p

-Lune

Nimi: Raven
Kotisivut: http://ravenin.wixsite.com/korpin-piilopaikka/

09.02.2018 21:49
Hei linkinvaihtolainen!

Raven's Nestin sivut ovat vaihtaneet nimeä ja osoitetta. Nykyään se kulkee nimellä "Korpin piilopaikka", ja osoitteena toimii https://ravenin.wixsite.com/korpin-piilopaikka

Tahdotko jatkaa linkinvaihtoa kanssani? Ilmoita toki vastauksesi sivujeni viekkuun ja jos linkinvaihtomme jatkuu, linkkaa uudella linkillä ja nimellä kiitos. :)

Eli vastaukseksi omaan viestiisi: omasta puolestani linkinvaihto voi jatkua, varsinkin kuin itse aloin jälleen aktivoitua. Kunhan linkität uudella osoitteella. c:

Vastaus:

Linkinvaihtomme jatkukoon! :) Linkki vaihdettu.

-Lune

Nimi: Nike
Kotisivut: http://nike.w2.fi/

30.01.2018 15:15
Heippa! Valtakunta on aktiivinen (ehkä sen pari kertaa kuukaudessa) mutta en viitsi väittää etteikö viestisi olisi taas vähän pönkittänyt kirjautumaan sivuni ylläpitopuolelle. :D

Mutta niin, mukavaa päivänjatkoa sinne päin!

Vastaus:

Kiitos samoin C:

-Lune

Nimi: Amora
Kotisivut: http://solas.suntuubi.com/

25.01.2018 16:48
Luolassa jatketaan elämää, vaikka aika hiljaisella tahdilla varmaankin. Toivoisin kuitenkin, että voimme pysyä listalla.

Vastaus:

Kyllä onnistuu! :)

Nimi: kelmeckis
Kotisivut: http://footprints.suntuubi.com/

22.01.2018 19:17
Moikka! Kiva kuulla että Stories on aktiivinen! :') Ja viestisi pisti myös minuun vähän vauhtia, että palasin taas ylläpitopuolelle. Footprintshän on ollut olemassa jo kuusi vuotta, ja vaikka välillä on ollut taukoja, olen aina pitänyt sitä aktiivisena, koska näen uudet viestit välittömästi eli olen aina sieltä tavoitettavissa. Toki parempi määritelmä aktiivisuudelle on juuri uuden materiaalin tuottaminen, mutta toivon mukaan olen nyt viimeaikoina täyttänyt senkin laatikon, ainakin tuolla noin kerran kuussa mittarilla :D Kuten Pammee sanoi, olisi siis mukavaa, että linkinvaihto säilyisi! :') Tule toki ilmoittelemaan, jos sivu ei täytä aktiivisen määritelmää (tai muutenkin käymään!). Itseä kiinnostaa mennä vilkaisemaan tarinoitasi, kun tästä toimeennun, tykkäsin ainakin tuosta itsenäisyyspäivän runosta! Pitäisi itsekin intoutua taas runoilemaan!

Mukavaa viikkoa! :')

Vastaus:

Kiitoksia kuulumisista. :) Linkinvaihtomme säilyy kyllä ilomielin :'D
Koitin miettiä, että miten oikeastaan suntuubissa voi tietää ihmisen olevan aktiivinen, mutta en tullut ajatelleeksi, että ei tarvitse kirjautua sivuilleen tai ihan välttämättä edes luoda materiaalia ollakseen aktiivinen. cx
Hyvää talvea sinne päin!

-Lune

Nimi: Corvus
Kotisivut: http://ketunniitty.suntuubi.com/

22.01.2018 17:08
Hei! Miten olisi linkinvaihto Eläinopisto Ketunniityn kanssa?
Vastaus meidän postilaatikkoomme, kiitos! :)

Vastaus:

Valitettavasti linkkinne ei ollut toimiva, joten en löytänyt sivuja. :c

-Lune

Nimi: Pammee
Kotisivut: http://www.kensington.suntuubi.com/

22.01.2018 16:12
Heips!
Näin viestisi vieraskirjassa ja tulin sen myötä pienelle vierailulle. Kensington on epäaktiivistunut, mutta pyrin yhä postaamaan blogiin noin kerran kuussa. Tarinoiden kirjoittaminen on jäänyt jo aikoja sitten, koska aikaa tavoitteelliseen kirjoittamiseen ei oikein ole D: Nyt vuoden vaihe on muutenkin ollut aika hektistä, enkä ole paljoa suntuubissa kerennyt pyörimään, mutta kirjoittelen taas pian (ehkä jo tänään) blogiin :) Toivoisin, että linkinvaihtomme säilyy. Mukavaa kevättalvea! :)

Vastaus:

Kiitos vastauksesta, linkinvaihtomme siis pysyy. :) Minullakin on ollut vuodenvaihteessa kaikenlaista, ja on ihan inhimillistä olla kiireinen. :D Hyvää kevättalvea sinnekin.

-Lune

Nimi: Unisiipi
Kotisivut: http://romukoppani.suntuubi.com

20.01.2018 20:34
Hei!

Kiitos ilmoituksestasi koskien epäaktiivisten linkinvaihtolaisten karsimista. Tulin ilmoittelemaan, että romppis on aktiivinen(ainakin sillä kerran kuukaudessa akselilla) ja pysyy siis oikein mielellään linkinvaihtolistallanne cx

Hyvää talvea!

Vastaus:

Kiitos kun ilmoittelit. Hyvää talvea sinnekin c:

-Lune

Nimi: Orion
Kotisivut: http://capricorn.simplesite.com/

19.01.2018 15:14
Hei!
Capricorn lopettaa toimintansa ylläpitäjän ajanpuutteen vuoksi. Voitte poistaa linkin, kiitos linkinvaihdosta!

Vastaus:

Voi ei :( Poistan linkkinne.


-Lune

Nimi: Nike
Kotisivut: http://nike.w2.fi/

21.12.2017 18:11
Heippa! Kyselemänne linkinvaihto käy hyvin, lisäsin linkkinne.

Hyvää joulunaikaa!

Vastaus:

Hyyvä. c: Anteeksi myöhäinen vastaus ja linkin lisäys..


-Lune

Nimi: Orion
Kotisivut: http://capricorn.simplesite.com/

10.12.2017 12:54
Hei!
Olet linkinvaihdossa tarinasivustoni Capricornin kanssa, ja nyt linkinvaihtolaisilla on mahdollisuus kertoa sivuistaan hieman enemmän kuin nimen. Voit kertoa muutamalla lauseella sivuistasi ja lisään sen tiedon linkinvaihtosivulle, ja niin ihmisten on helpompi saada jonkinlainen näkemys siitä, millainen sivustosi on.
Jos haluat kertoa sivuistasi, laitathan vastauksen vieraskirjaani, jotta löydän sen nopeammin. :)

Vastaus:

Olen kiinnostunut, ja tulen vastaamaan sivuillesi parin päivän sisällä. c:

-Lune

©2020 Stories - suntuubi.com