Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tiedoksi

 

Vaikka muuten olen aika löysä asioiden suhteen, niin oli pakko tunkea tänne yksi huomautus. Toivon myös, ettei kukaan nyt triggeröidy hirveästi tästä huomautuksesta. 

Linkinvaihtaja tai linkinvaihtoa pyytävä, jos sivusi ei ole noin kahteen kuukauteen aktiivinen, poistan sinut linkinvaihtolistaltani. Jos pidät tauon ja ilmoitat siitä vaikka sivuillasi, en poista. :D Tulen aina ilmoittamaan tai kysymään aktiivisuudesta (tai sen puutteesta), ennen kuin teen mitään. Aktiivisuudeksi lasketaan siis sivuillasi käyminen, ja käyn katsomasssa yleensä ainakin kerran viikossa linkinvaihtajien sivuja.

Suoritan kyseisen toimenpiteen (kuulostipas viralliselta), koska haluan aktiivisia sivuja linkinvaihtajikseni. En vaadi linkinvaihtolaisilta tai itseltäni jokapäiväistä aktiivisuutta, mutta tietystihän on mukavampaa jos käy enemmän kuin kerran kuukaudessa tai parissa. Itsellänikään aika ei välillä riitä URL-elämään, ja kiireitä on, mutta jonkin verran aikaa tähän pitäisi silti olla niillä jotka linkinvaihtajoikseni ryhtyvät.  

 

©2019 Stories - suntuubi.com